Despre mine

Fotografia mea
Ruginoasa, Romania
Întrebare de logică: „Te afli într-o cameră întunecată, fără geamuri sau curent electric. Pe masă sunt o lampă, un felinar, lumânări și o cutie de chibrituri cu un singur băț bun. „Ce aprinzi întâi?” Răspunsul e logic „Chibritul!”. Pentru mine, cuvântul scris e lumina din acea cameră întunecată. E puterea de a pune pe hârtie, reală sau virtuală, tot ce altfel n-aș avea curaj să spun în viața de zi cu zi. Vladimir Bukovski spunea „hârtia scrisă arde mai greu". Dacă am trăi într o lume plină de cuvinte, focul ar aduce doar lumină.

duminică, 30 octombrie 2016

Romania schimbata a lui Johannis

         
            Un nemernic ! Nu ma feresc de cuvinte, ce a facut in aceasta dimineata Johannis , in fata clubului Colectiv , acolo unde a mers, chipurile pentru a depune o coroana de flori, nu-i altceva decat un cinism rece de politician nemernic .
 
        Cu glasul sau molcom si ferm , Johannis ne-a spus ca ce s-a intamplat la Colectiv a schimbat Romania . Ca ei n-au murit degeaba..Da, s-a schimbat ceva, , cu acelasi cinism rece, cu acelasi ranjet pe fata, tot el , Presedintele Romaniei, cand nici tarana de pe mormanturile celor de atunci nu se uscase, cand carnea si ranile erau vii pe oamenii aproape morti, tot el, Jahannis, ne spunea ca are guvernul dorit. Guvernul sau . Guvernul Ciolos .

   Asta s-a schimbat in acest an , si poate dumnealui si-a mai schimbat ceva prin cele sase case ale sale, sau poate niste paltoane, niste sefi pe la SRI , SIE, sau dracu mai stie care Servicii ce exista in Romania. In rest nu s-a schimbat nimic dl Presedinte . Avem aceleasi spitale care colcaie de germeni, de infectii, de MOARTE ! .Avem aceiasi medici care pleaca , si pleaca domnilor politicieni pentru ca nu sant platiti !
Avem aceleasi dotari proaste, aceleasi cladiri care vor pica la primul cutremur, care vor arde la primul incendiu, in care alti tineri frumosi vor muri dl Presedinte .

   Da, s-a schimbat totusi ceva, am facut alte Monumente, multe monumente, de unul ne-a spus chiar azi dl Presedinte. Inaugurat la Cotroceni, pe baza de coliva si de festivism. Fix asta ne lipsea. Inca un monument, inca un nume de Bulevard unde betivii se vor pisa pe numele mortilor. Avem Monumente, ne-a spus dl Presedinte . Si tot azi, dupa ce a incheiat cucantarea in care ar fi trebuit sa taca, sa TACA naibi din gura asa cum a tacut cand n-a trebuit . Dl Johannis i-a invitat pe supravietuitori la Cotroceni, la o slujba . Sa le spuna si acolo ca Romania s-a schimbat asa cum lor , celor care n-au murit atunci , li s-a schimbat pansamentul zi de zi . Da, dl Presedinte, Romania s-a schimbat, din gunoi fumegand ne-am transformat in infectie arsa !


 ps, desi i-a invitat la Cotroceni , dl Presedinte nu a avut timp sa discute cu niciun supravietuitor prezent la Cotroceni. S-a grabit sa plece acasa, la Sibiu !

http://www.turnulsfatului.ro/2016/10/30/presedintele-iohannis-la-un-de-la-colectiv-romania-s-schimbat-bine-societatea-s-schimbat-suntem-mai-constienti/